Lirik Om Wawes feat GuyonWaton - Penak Konco

Beda ranemu dalane karo kowe aku ra ana bahagiane
Timbang gelo mung disia-sia rasah digawe dowo crito iki tresna ra bakal isa nyawiji

Abot kesel sing ngrasakke karo kowe anane ming rame wae saya ajur polahmu saya ngawur
Mikir awakmu dewe karepmu dewe tanpa kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone rasah dipeksakke
Kabeh iki wes ana dalanae percaya wae Gusti mboten nate sare

Kowe ra tau ngerteni rasa iki kepati-pati
Tiba butuh kowe nggoleki aku piye kowe ra peduli
Ra perlu ngomongke tresna yen kui mung nggawe lara
Ra perlu dolanan rasa awak dewe penak kanca

Pancen iki dudu jodone rasah dipeksakke
Kabeh iki wes ana dalanae percaya wae Gusti mboten nate sare

Kowe ra tau ngerteni rasa iki kepati-pati
Tiba butuh kowe nggoleki aku piye kowe ra peduli
Ra perlu ngomongke tresna yen kui mung nggawe lara
Ra perlu dolanan rasa awak dewe penak kanca

Awak dewe penak kanca

Pancen iki dudu jodone rasah dipeksakke
Loading...

Jual Buku Online Murah

jual buku online di bukalapak

Populer Minggu Ini