Lirik GuyonWaton - Ora Masalah

Kowe pernah ana ning atiku
Janji ora bakal ninggalke aku
Saiki kowe lunga mblenjani janjimu
Ninggalne lara ning njero dada ora masalah

Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis merga kuwi wis digaris
Tresnamu kaya tela anane mung nyereti
Isane gawe lara larane ning njero ati

Urip rasah spaneng ra ana kowe aku ayem
Urip rasah spaneng ra ana kowe aku seneng
Tresnamu wis luntur aku tak terima mundur
Ketimbang nggawe atiku ajur

Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis merga kuwi wis digaris
Tresnamu kaya tela anane mung nyereti
Isane gawe lara larane ning njero ati

Urip rasah spaneng ra ana kowe aku ayem
Urip rasah spaneng ra ana kowe aku seneng
Tresnamu wis luntur aku tak terima mundur
Ketimbang nggawe atiku ajur

Urip rasah spaneng ra ana kowe aku ayem
Urip rasah spaneng ra ana kowe aku seneng
Ora masalah sabarku turah-turah
Ketimbang nggawe atiku bubrah
Ketimbang nggawe uripku susah
Loading...

Jual Buku Online Murah

jual buku online di bukalapak

Populer Minggu Ini