Lirik GuyonWaton - Korban Janji

Tanpa welas koe lunga biyen kae
Ra ana mesakne aku sithik wae
Ngaboti tresna anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu

Kowe lunga pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit kowe ngadoh ngana wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trima kanthi ikhlas legawa
Sing tak karep kowe ra disia-sia
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledhek kang dadi saksiku

Kowe lunga pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit kowe ngadoh ngana wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trima kanthi ikhlas legawa
Sing tak karep kowe ra disia-sia
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledhek kang dadi saksiku

Abot tak trima kanthi ikhlas legawa
Sing tak karep kowe ra disia-sia
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledhek kang dadi saksiku

Udan bledhek kang dadi saksiku
Udan bledhek kang dadi saksiku

Jual Buku Online Murah

jual buku online di bukalapak

Populer Minggu Ini