Lirik GuyonWaton - Karma

Aja salahke aku wes ngelarani atimu
Merga kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Aja salahke aku tak pilih ninggalne kowe
Wolakwwalik dunya kowe kena karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnaku bali neng kowe

Aja salahke aku wes ngelarani atimu
mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Aja salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak-walik dunya kowe kena karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnaku bali neng kowe

Aja salahke aku wes ngelarani atimu
mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Aja salahke aku tak pilih ninggalne kowe
Wolak-walik dunya kowe kena karmane

Aja salahke aku wes ngelarani atimu
Merga kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Aja salahke aku tak pilih ninggalne kowe
Wolak-walik dunyo kowe kena karmane
Wolak-walik dunya kowe kena karmane
Wolak-walik dunya kowe kena azabe

Jual Buku Online Murah

jual buku online di bukalapak

Populer Minggu Ini